Raw pralinky z lieskových orechov v čokoládovej Ganache poleve

385
Raw pralinky z lieskových orechov v čokoládovej Ganache poleve

 

Celkový čas : 50 minút

Príprava: 30 minút

Množstvo: 24 praliniek

Náročnosť: *

 

Raw pralinky z lieskových orechov v čokoládovej Ganache poleve

raw_pralinky_s_lieskovymi_orieskami_mmagazin

Pralinky:

1 šálka mäkkého kokosového masla

½ šálky javorového sirupu (nie je raw)

1 lyžička škorice

1 šálka najemno nasekaných lieskových orechov

štipka himalájskej soli

Prečo v recepte používame lieskové orechy?

Lieskové orechy sú skvelým zdrojom vlákniny a bielkovín ako aj vápnika, draslíka a horčíka. Obsahujú veľké množstvo flavonoidov, ktoré podporujú zdravie mozgu a zlepšujú krvný obeh. Lieskové oriešky sú tiež dobrým zdrojom kyseliny olejovej, ktorá znižuje cholesterol.

Postup:

1. Rozšľahajte spolu kokosové maslo, javorový sirup a škoricu.

2. Vmiešajte lieskové orechy a soľ.

3. Rolujte do guľôčok a umiestnite do chladu.

Čokoládová Ganache poleva:

½ šálky kakaového prášku

½ šálky javorového sirupu (nie je raw)

¼ šálky rozpusteného kokosového oleja

vločky soli na posypanie

Postup:

1. V samostatnej miske rozšľahajte spolu kakaový prášok, javorový sirup a kokosový olej.

2. Ponorte pralinky v tvare guličiek do čokoládovej Ganache polevy a posypte vločkami soli.

[rawmazing.com]

Pridaj komentár