Celkový čas: 5 hodín
Príprava: 30 minút
Množstvo: 12 srdiečok
Náročnosť: *
Ľadové čučoriedkovo-limetkové raw srdiečka
Srdiečka:
1/3 hrnčeka limetkovej šťavy (približne 2 limetky)
limetková kôra
1 hrnček kešu orieškov – namočené do mäkka
1/2 hrnčeka vody
1/4 hrnčeka agávového raw sirupu, prípadne iného prírodného sladidla (podľa výberu)
3 lyžice kokosového oleja
1 hrnček čerstvých černíc
Ganache (čokoládová poleva):
1/2 hrnčeka raw organického agávového sirupu
1/2 hrnčeka kakaového prášku
1/4 hrnčeka kokosového oleja
1. Na vytvorenie chutnej polevy treba rozšľahať dohromady všetky ingrediencie.
2. Odložte trochu polevy, ktorú použijete neskôr.
Postup:
1. Všetky ingrediencie potrebné k príprave srdiečok (okrem černíc) rozmiešame do hladka.
2. Černice položíme na spodok formy. K príprave používame silikónové formy na srdiečka.
3. Formu naplníme rozmixovanými ingredienciami, nie však doplna, pretože v mraze sa bude ich objem zväčšovať.
4. Niekoľkokrát vyberte panvicu, aby sme sa zbavili vzduchových bublín.
5. Nechajte úplne zamraziť, až kým raw srdiečka nestuhnú.
6. Vrch polejeme ganache polevou.
[Maroš/rawmazing.com]