Ľadové čučoriedkovo-limetkové raw srdiečka

111
Ľadové čučoriedkovo-limetkové raw srdiečka 2

 

Celkový čas: 5 hodín

Príprava: 30 minút

Množstvo: 12 srdiečok

Náročnosť: *

 

 

Ľadové čučoriedkovo-limetkové raw srdiečka

ladove_cucoriedkovo_limetkove_srdiecka_mmagazin1

Srdiečka:

1/3 hrnčeka limetkovej šťavy (približne 2 limetky)

limetková kôra

1 hrnček kešu orieškov – namočené do mäkka

1/2 hrnčeka vody

1/4 hrnčeka agávového raw sirupu, prípadne iného prírodného sladidla (podľa výberu)

3 lyžice kokosového oleja

1 hrnček čerstvých černíc

 

Ganache (čokoládová poleva):

1/2 hrnčeka raw organického agávového sirupu

1/2 hrnčeka kakaového prášku

1/4 hrnčeka kokosového oleja

 

1. Na vytvorenie chutnej polevy treba rozšľahať dohromady všetky ingrediencie.

2. Odložte trochu polevy, ktorú použijete neskôr.

 

Postup:

1. Všetky ingrediencie potrebné k príprave srdiečok (okrem černíc) rozmiešame do hladka.

2. Černice položíme na spodok formy. K príprave používame silikónové formy na srdiečka.

3. Formu naplníme rozmixovanými ingredienciami, nie však doplna, pretože v mraze sa bude ich objem zväčšovať.

4. Niekoľkokrát vyberte panvicu, aby sme sa zbavili vzduchových bublín.

5. Nechajte úplne zamraziť, až kým raw srdiečka nestuhnú.

6. Vrch polejeme ganache polevou.

[Maroš/rawmazing.com]

Pridaj komentár