Celkový čas: 4 hodiny

Príprava: 50 minút

Množstvo: 8 porcií

Náročnosť: *

Jahodovo-čokoládová lahodná raw maličkosť

jahodovo_cokoládova_lahodna_raw_malickost_mmagazin1

Ingrediencie:

Korpus:

1 pekanový orech

1 lyžica kokosového granulovaného cukru

4 ďatle – nahrubo nasekané

1. Všetky ingrediencie vložíme do mixéra a mixujeme pokiaľ nebudú dobre premiešané.

Ganache (čokoládová poleva):

1/2 šálky raw organického agávového sirupu

1/2 šálky kakaového prášku

1/4 šálky roztopeného kokosového oleja

1. Na vytvorenie chutnej polevy treba rozšľahať dohromady všetky ingrediencie.

Vanilková pena:

1/2 šálky do mäkka namočených kešu orieškov

1/4 šálky tekutého sladidla (môže byť aj spomínaný javorový sirup)

1/2 šálky vody

1/2 šálky roztopeného kokosového oleja

1 vanilkové fazuľky (vyškrabať vnútro a použiť)

1. Všetky ingrediencie vložíme do mixéra a mixujeme do hladka.

2. Nechajte zmraziť a uistite sa, že zmes je dobre zmrazená, pretože to bude trvať istý čas.

Čokoládová pena:

1/2 šálky do mäkka namočených kešu orieškov

1/2 šálky vody

1/4 šálky tekutého sladidla (môže byť aj spomínaný javorový sirup)

1/2 šálky kokosového oleja

1/4 šálky drsného kakaového prášku

1. Všetky ingrediencie vložíme do mixéra a mixujeme do hladka.

2. Opäť zmrazíme.

Postup:

1. Pokrájajte jahody na tenko.

2. Do pohára pridávame chrumkavú vrstvu, „ganache“ vrstvu, čokoládovú penu, jahody, vanilkovú penu a opäť jahody, vanilková pena, čokoládová pena, „ganache“ vrstva a chrumkavá vrstva.

3. Jednotlivé vrstvy môžete poukladať podľa vlastnej predstavy a vytvoríte tak lahodnú raw maličkosť.

[Maroš/rawmazing.com]

Pridaj komentár