Hľadáte rýchly, jednoduchý a zároveň chutný recept na obed? Práve ste ho našli. Pripravte si jemnú zemiakovo bryndzovú kašu s karamelizovanou cibuľkou a ugrilujte si k nej náš mix lahodných grilovacích klobások, ktoré vám prevoňajú celú kuchyňu. Či máte radšej pikantné, bavorské alebo syrové, každý si príde na svoje. Pochutíte si vy aj celá vaša rodina.
Čo všetko budeme na prípravu tohto receptu potrebovať?
1 balenie Gril mix klobásiek Mecom
cca 200 g zemiakov
cca 100 g bryndze
2 PL masla
trochu mlieka
kôpor
červenú cibuľu
2 PL olivového oleja
1 ČL medu
soľ (podľa potreby)
Ako budeme postupovať?
- Zemiaky si očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode do mäkka.
- K horúcim uvareným zemiakom pridáme maslo, bryndzu, nasekaný kôpor a rozmixujeme na kašu.
- Ak je potrebné, pridáme mlieko na doladenie hustoty kaše.
- Dosolíme podľa potreby.
- Červenú cibuľu si nakrájame na mesiačiky a potrieme ju zmesou oleja a medu.
- Posolíme a grilujeme.
- Počas grilovania ju môžeme priebežne pokvapkávať medovou zmesou.
- Klobásky narežeme a ogrilujeme.
- Ogrilované klobásky podávame na zemiakovej kaši s cibuľovými kúskami a posypané kôprom.