Celkový čas: 40 minút
Príprava: 30 minút
Množstvo: 4 porcie
Náročnosť: *
Čierna raw fazuľa s mango salsou a limetkovým krémom
Salsa
Ingrediencie:
1 šálka manga pokrájaného na kocky
1 šálka ananásu pokrájaného na kocky
2 avokáda pokrájané na kocky
1-2 lyžičky jemne nasekaného Anaheim alebo Jalapeno korenia
1/2 hrnčeka nakrájanej cibule
1 limetka (odšťavená)
štipka himalájskej soli
Čierna raw fazuľa
Ingrediencie:
2 paradajky pokrájané na kocky
1 šálka kukurice
2 šálky varenej čiernej fazule
1/2 šálky nasekaných sušených paradajok
1 lyžička prášku chipotle
1 lyžička údenej papriky
1 lyžička himalájsky soli
Limetkový krém s kešu orieškami
Ingrediencie:
1 šálka kešu orieškov (cez noc namočené, opláchnuté a vysušené)
1 limetka (šťava a kôra)
1 lyžica tekutého sladidla podľa vášho výberu
Postup:
1. Zmiešajte dohromady všetky prísady na prípravu salsy a umiestnite bokom.
2. Zmiešajte varenú fazuľu, čerstvú kukuricu, paradajky, sušené paradajky, korenie a soľ.
3. Všetky ingrediencie na prípravu limetkového kešu krému umiestnite do mixéra a vymixujte do hladka.
4. Podávame fazuľovú zmes ako základ, ktorú polejeme salsou a limetkovým krémom.
[rawmazing.com]