Vôňa kokosu a čokolády síce pripomína vianočnú atmosféru, ale to neznamená, že si tento recept nemôžete dopriať v akomkoľvek ročnom období. Presvedčte sa sami, že aj napriek nulovému obsahu cukru si na tomto zdravom dezerte môžete pochutiť.

Čo budeme na prípravu čokoládovo – kokosových štvorčekov potrebovať?

  • 125 g kokosového masla,
  • 1 lyžičku čokoládovej príchute KetoMix,
  • 2 lyžičky holandského kakaa,
  • 100 g kokosového oleja,
  • strúhaný kokos na ozdobenie,
  • čakankový sirup podľa chuti.

Ako budeme postupovať?

  1. Rozpusťte kokosový olej, pridajte kakao, čokoládovú príchuť, čakankový sirup a vymiešajte dohladka.
  2. Do formy na čokoládové bonbóny alebo na ľad nalejte polovicu čokoládovej zmesi a uložte na chvíľu do mrazničky.
  3. Keď čokoláda zhustne, pridajte kokosové maslo, zalejte zvyškom čokoládovej zmesi a posypte strúhaným kokosom.
  4. Následne formu opäť vložte do mrazničky, aby všetko spolu pekne stuhlo.

Pridaj komentár