Vôňa kokosu a čokolády síce pripomína vianočnú atmosféru, ale to neznamená, že si tento recept nemôžete dopriať v akomkoľvek ročnom období. Presvedčte sa sami, že aj napriek nulovému obsahu cukru si na tomto zdravom dezerte môžete pochutiť.
Čo budeme na prípravu čokoládovo – kokosových štvorčekov potrebovať?
- 125 g kokosového masla,
- 1 lyžičku čokoládovej príchute KetoMix,
- 2 lyžičky holandského kakaa,
- 100 g kokosového oleja,
- strúhaný kokos na ozdobenie,
- čakankový sirup podľa chuti.
Ako budeme postupovať?
- Rozpusťte kokosový olej, pridajte kakao, čokoládovú príchuť, čakankový sirup a vymiešajte dohladka.
- Do formy na čokoládové bonbóny alebo na ľad nalejte polovicu čokoládovej zmesi a uložte na chvíľu do mrazničky.
- Keď čokoláda zhustne, pridajte kokosové maslo, zalejte zvyškom čokoládovej zmesi a posypte strúhaným kokosom.
- Následne formu opäť vložte do mrazničky, aby všetko spolu pekne stuhlo.